NOU FINANÇAMENT COST ZERO
COMERÇ ADHERIT A FANOC (Col.lectiu de famílies nombroses)
SERVEI A DOMICILI.

FAREM ARRIBAR EL TEU REGAL ALLÀ ON ENS DIGUIS. PORTS PAGATS A PARTIR DE 130€
LLOGUER DE BICICLETES, BTT, CARRETERA, ELÈCTRIQUES...

Sortida feta: CAMÍ MOLINER

09/01/2017
CAMÍ MOLINER
Aquest comunicat vol arribar a tots els qui durant aquests 17 anys heu participat a les edicions del CAMÍ MOLINER EN BTT i que tanta i tanta bona premsa ha obtingut durant tots aquests temps.
Ja fa cosa d’uns anys que el tema d’organitzar una pedalada s’ha estat complicant molt. El tema de permisos és molt feixuc, ha de passar per molts despatxos i per molts altres filtres que allargan i complican tota la documentació. Els impostos o pagaments que s’han de fer per passar per alguns indrets ja començan a no ser viables en el moment que confeccionem el cobrament per poder participar al Camí Moliner. Les amenaces també s’han fet sentir. Les ajudes físiques de les entitats han mermat i ja tot cau sota la responsabilitat del nostre club.
Ens hem esgotat de tant i tant desgast i aquest any, descansem.
Tota aquesta imperiosa tasca, no hagués estat possible si no fos per l’ajuda incondicional dels nostres socis i amics que han estat a peu del canó cada any; marcant, fent avituallaments, tenint cura dels ciclistes en els punts més conflictius, carregant i descarregant caixes, etc, etc. i tot això sacrificant un dia festiu. L’Ajuntament que ha col.laborat amb tot allò que li ha estat possible, i a tots els qui han posat el seu gra de sorra perquè el Camí Moliner fos possible any rera any.
Gràcies a TOTHOM!!!

BTT ESPORT _ CARRER ST.JOAN 79 _ 08230 _ MATADEPERA _ TEL: 93 787 15 49. OFERINT SERVEI ALS CICLISTES DES DE 1990.