NOU FINANÇAMENT COST ZERO
COMERÇ ADHERIT A FANOC (Col.lectiu de famílies nombroses)
SERVEI A DOMICILI.

FAREM ARRIBAR EL TEU REGAL ALLÀ ON ENS DIGUIS. PORTS PAGATS A PARTIR DE 130€
LLOGUER DE BICICLETES, BTT, CARRETERA, ELÈCTRIQUES...

Activitat: SORTIDA DELS XIROIS DEL CLUB BTT MATADEPERA

26/05/2017
Des del dia 26 fins al dia 31 de maig
El grup “xiroi” de BTT fa la Travessa anyal

El grup “xiroi” de BTT format per Ricard, Joan, Toni, Josep, Marc, Cachi i Xavi, ha portat a terme la Travessa anyal que es repeteix des del 2003. En aquesta ocasió, la segona part de la CAT 700, que l’any passat iniciaren a la Vall d’Aran, i aquest any ha continuat des de Lleida fins el Delta de l’Ebre.
Enguany han estat cinc etapes amb un total de 335 quilòmetres i amb un desnivell positiu acumulat conjunt de 5.300 metres.
Les cinc etapes van ser Lleida (capital) – Poboleda – Gandesa - Beseit (Terol)-Amposta - Deltebre.
Van passar des de la plana de Lleida, farcida de canals arbrats de rec, fins l’espectular camí de la Llissera que travessa en horitzontal la serralada del Montsant, les vinyes amb grans desnivells del Priorat, el creuament de l’Ebre pel pont del ferrocarril a Garcia, un tram de la via verda fins a l’Horta de Sant Joan, els desnivells “trencacames” dels Ports de Beseit, l’espectaular baixada fins a la plana del Montsià i el final tranquil per la riba dreta de l’Ebre fins al seu Delta, on no va faltar una paella.
Amb aquest II Tram, el grup “xiroi” culmina la CAT 700 iniciada l’any passat, havent recorregut en vertical, de nord a sud, la total i espectacular varietat dels paisatges de Catalunya, des de l’alt Pirineu fins el Delta de l’Ebre.
BTT ESPORT _ CARRER ST.JOAN 79 _ 08230 _ MATADEPERA _ TEL: 93 787 15 49. OFERINT SERVEI ALS CICLISTES DES DE 1990.