NOU FINANÇAMENT COST ZERO
COMERÇ ADHERIT A FANOC (Col.lectiu de famílies nombroses)
SERVEI A DOMICILI.

FAREM ARRIBAR EL TEU REGAL ALLÀ ON ENS DIGUIS. PORTS PAGATS A PARTIR DE 130€
LLOGUER DE BICICLETES, BTT, CARRETERA, ELÈCTRIQUES...

Sortida feta: PEDALANT PER LES ILLES AÇORES

25/02/2018
OBRIGADOS André por tu gran acogida y tu buen caràcter. Indiscutiblemente serà un recuerdo de una semana especial. VOLVEREMOS.
Una setmana pedalant per les illes Açores. FEU L'IMPOSSIBLE PER ANAR-HI!!!!.
Un paradís per pedalar, visitar les aquitectures del pais, menjar excel.lent, vistes paradisíaques, parets de pedra i tota l'illa un jardí.
Millor època a partir del mes de juny.
Tot i que ens hem mullat, ja que el clima tot i no fer fred, és incòmode, el que hem vist ens ha deixat ENCANTATS. Fins al punt que hem decidit que hi tornarem un altre any.
US HO RECOMANEM!!!!!.
Les Açores, oficialment anomenada Regió Autònoma de les Açores, és un territori transcontinental i autònom de la República Portuguesa, situat a l'Atlàntic noreste, dotat d'autonomia política i administrativa.

L'arxipèlag es compon de nou illes principals dividides en tres grups: grup occidental (Flores i Corvo), grup central (Faial, Graciosa, Pic, São Jorge i Terceira) i el grup oriental (São Miguel i Santa Maria).
D'immens bellesa, les nou illes de les Açores són úniques al món. Resultat volcànic de la connexió de tres plaques tectòniques: l'europea, l'americana i l'africana. La llegenda diu que les nou illes són el resultat de les muntanyes més elevades del paradís sota l'aigua "Atlantis". Els paisatges verds que contrasten amb el blau del mar, les hortènsies i les vaques són alguns dels paisatges magnífics que la vostra visió farà les delícies. Les Açores estan dotades d'una bellesa mística i paradís que envolta i encanta a qualsevol amant de la natura.

Clima incòmode. Durant tot l'any podràs experimentar les quatre estacions en un dia. No ets desesperis si ets despertes amb un dia ennuvolat i plujós, ja que a la tarda es pot gaudir d'un magnífic sol d'estiu.

Persones amables i acollidores que tenen molt orgull i respecte per la seva terra.

Portugal té una de les millors cuines del món i les Azores comparteixen la seva fama. Els Furnas, els forns tradicionals fets amb calderes naturals, estofat de pop, llavetes a la graella, verat fregit amb salsa tradicional, estofat de vedella, ñames, pudines negres i embotits són alguns dels plats que podeu gaudir durant la vostra estada.

Aneu a visitar-los i demostreu que bonic i captivador poden ser les Açores ...

Imatges

PEDALANT PER LES ILLES AÇORES
esperant l'avió
PEDALANT PER LES ILLES AÇORES

Veure més imatges...
BTT ESPORT _ CARRER ST.JOAN 79 _ 08230 _ MATADEPERA _ TEL: 93 787 15 49. OFERINT SERVEI ALS CICLISTES DES DE 1990.