NOU FINANÇAMENT COST ZERO
COMERÇ ADHERIT A FANOC (Col.lectiu de famílies nombroses)
SERVEI A DOMICILI.

FAREM ARRIBAR EL TEU REGAL ALLÀ ON ENS DIGUIS. PORTS PAGATS A PARTIR DE 130€
LLOGUER DE BICICLETES, BTT, CARRETERA, ELÈCTRIQUES...

Activitat: Grup Xiroi del Club Btt Matadepera

04/07/2018
El grup "xiroi" del club BTT fa el 1er Tram de la Transpyr

El grup "xiroi" de BTT, fundat al 2003, format per Ricard, Joan, Toni, Josep, Miquel, Marc i Cachi, va portar a terme, entre els dies 4 al 8 de juliol passat, la seva 16ª Travessa anual, aquest any fent el 1er. terç de la Transpirìnàica, d'oest a est, des de Hondarribia fins a Jaca, en cinc dures etapes: Hondarribia-Etxalar-Roncesvalles-Isaba-Aísa-Jaca, totes guidades exclusivament per gps, sense cap assitència externa i amb la motxilla al'esquena. Han recorregut, vall a vall, 301 kms. amb un desnivell positiu acumulat de 6.166 mts.
Cada etapa la iniciaven celebrant el seu ritual "breefing" amb els plànols. Van iniciar la 1ª, creuant la ria els bikers i les bikes en barca fins a Hendaya, al costat francès. La mes complicada va ser la 2ª, una mica perduts per França, la frontera amb la qual van creuar varies vegades, amb boira, pluja, de nit, ja sense aigua els bidons... però van aconseguir arribar.
Per contrast, en les altres etapes, la intensa calor obligava a untar-se de crema solar. A remarcar algun accidentat, sempre atès per les fregues amb cremes i antiiflamatoris del Toni, "l'infermer" oficial. No obstant, cap avaria en les bicicletes, degudament repassades per a l'ocasió a la tenda BTT Esport de Matadepera. L'any que ve, intentaran completar el 2ºn. terç de la Transpyr, des de Jaca a Espuí (Vall Fosca).

BTT ESPORT _ CARRER ST.JOAN 79 _ 08230 _ MATADEPERA _ TEL: 93 787 15 49. OFERINT SERVEI ALS CICLISTES DES DE 1990.